Shows

2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2012 2013 2014 2015 2016 2017

   Shows 2015  

Op de CAC-show in Genk op 11 januari 2015 behaalde Summer een 1 U en Nieke werd er beste puppy. Keurmeester was er Mevr. Stojkovic Liliane.

 

Op de CACIB- show in Hoogstraten op 21 februari (keurmeester Mr Feyaerts Rudy) behaalde Summer een 2U in de intermediaire klasse en Nieke een 2e veelbelovend bij de puppys.  

 

Op de CACIB-show in Offenburg (Duitsland) op 14 maart – keurmeester: Christine Rossier (Ch) behaalde Summer een 4 U in de Intermediaireklas en Daffodil een 1 U in de Kampioenschapsklas en VDH-Anw.Op de CACIB-show in Luxemburg op 29/3(keurmeester: Mr Fr. Kane (GB) behaalde Summer een CACL-Res.

  

En op de jongehonden en veteranendag van Lovanium behaalde Nieke een 1 U in de jeugdklasse (keurmeester: Mr Theo Leenen).

 

Op de CACIB- show in Antwerpen op 18/4 (keurmeester: mevr. Dreyer T (RU) behaalde Summer een 2U in de intermediaire-klas en Nieke een 2U in de jeugdklasse.

 

 

Op de CAC- show van de Belgian English Cocker Club vzw op 3/5 in Tessenderlo behaalde Summer een 2U in de intermediaireklas en Nieke werd er beste jeugdhond in show onder keurmeester: Mr Beyersdorf uit Duitsland.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=rhU4FhEx70s

 

Dan kwamen de shows in Dortmund: Summer behaalde een 3U onder keurmeester Mr Doedijns (NL) en een 2 U met VDH-anw-Res onder keurmeester Mr. Klemann (D)(deze res.Anw telt dubbel daar het de Eur.Sieger show betreft en is gelijk aan 1 VDH-anw dus). Daffodil behaalde een 1 U onder Mr Doedijns en dubbele VDH-anw onder keurmeester Mr Klemann. Nieke behaalde een 1 zeer goed.Nog enkele tentoonstellingsresultaten uit Duitsland van Summer (Trocadero’s Midsummerdreaam) van de laatste maanden.

CACIB/show/Saarbrucken: VDH-anwjudge: Kliebenstein (D)

CACIB/show/Bremen: VDH-anw T.Pillement-Heijden (NL)

Nat./show/Bremen: VDH-anw/CAC/beste teef S.Junge (D)

Van Daffodil (Albion’s Daffodil in Spring)

Clubshow Soltau: VDH-anw judge: S Skalar (SL)

Clubshow Soltau: VDH-anw R Blomme (B)

Clubshow Soltau: VDH-anw Van de Veen – de Vos (NL)

Nat./show/Bremen: VDH-anw S.Junge (D)

CACIB/show/Bremen: VDH-anw/resCAC/ResCACIB T. Pillement-Heijden (NL)

SRA/Rosbach: VDH-anw R Sommer (D)

En met deze laatste anw is Daffodil “Duits VDH kampioen” geworden – we zijn natuurlijk zeer blij met dit behaalde resultaat.

 

 


Saarbrucken
Trocadero’s Midsummerdream

Bremen
Albion’s Daffodil in SpringLommel
Trocadero’s Midsummerdream

Rosbach
Albion’s Daffodil in SpringBramsche/Duitsland 29/11/2015
 Trocadero’s Newsurprise NiekeKerstshow Tienen
Trocadero’s Newsurprise Nieke

Het laatst bijgewerkt op 30-03-18.