Shows

2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2012 2013 2014 2015 2016 2017

   Shows 2009  

Het nieuwe showjaar begon voor ons op de show in Hoogstaten waar onze “babypuppy” Trocadero’s Highflyer een 1 veelbelovend en beste babypuppyreu werd en nadien 2e beste babypuppy behaalde onder keurmeester Mr Jorgensen Leif Lehmann uit Denemarken.

Dan volgde zijn eerste show in het buitenland - de CACIB-show in Luxemburg waar onze Freddy “Trocadero’s Highflyer” voor het eerst uit in de puppyklasse ook een 1 veelbelovend behaalde en beste puppyreu werd onder keurmeester Viva Maria Soleckyj Szpunar uit Polen.

Ook hadden we Freddy ingeschreven op de show in Wieze maar daar Louis voor dekking met Wiske naar Engeland ging  was het ons niet mogelijk om daar aanwezig te zijn.

Dan volgde de CACIB-show in Antwerpen waar Mr Jos de Cuyper uit Belgie de cockers keurde en onze Freddy “Trocadero’s Highflyer” ook beste puppy werd met 1 veelbelovend.

Dan volgde de show in Genk waar onze Freddy ook een 1 veelbelovend behaalde onder keurmeester Mevr. Boesmans.

Dan volgde op 1 mei zijn tweede internationale show – dit keer in Duitsland – de  Europasiegershow in Dortmund waar Freddy “Trocadero’s Highflyer” weer een 1 veelbelovend behaalde – onder de engelse keurmeester : Mr. Duncan Craig.

Dit is zijn laatste show in de puppyklasse geweest – nu begint het grote werk in de jeugdklasse.

In de baby en puppyklasse heeft hij steeds de kwalificatie “veelbelovend’ behaald onder keurmeesters van verschillende origine – een belofte voor de toekomst.  

Dan volgde de CAC-show in Lommel van K N Moldernete waar Freddy – Trocadero’s Highflyer voor het eerst in de jeugdklasse geshowd werd en hij bekwam 1 uitmuntend en werd beste jeugdhond onder keurmeester Mr Laverty – cockerspecialist – uit Ierland.  

Op de show van de Belgische Spanielclub op 11 oktober bekwam onze Freddy “Trocadero’s Highflyer “ een 1 uitmuntend in de jeugdklasse onder keurmeester – cockerspecialist – MR Rui Gonçalves uit Portugal. Hij behaalde daar ook zijn certificaat toelating Losh-fok

 Dan volgde de show in Kortrijk waar Mevr. Sonja Junge uit Duitsland keurde.

Voor het eerst ging onze jonge rode reu Charlie “Trocadero’s Idylered” mee op show en hij behaald een veelbelovend en werd best baby bij de engelse cockers. Hij deed het zeer goed op zijn allereerste show.

Onze Freddy “Trocadero’s Highflyer” heeft het daar ook zeer goed gedaan – met een 1 uitmuntend in de jeugdklasse en tevens beste jeugdreu en debscup.

Het laatst bijgewerkt op 30-03-18.