Shows

2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2012 2013 2014 2015 2016 2017

   Shows 2007  

Onze eerste show van het nieuwe jaar werd de show in Eindhoven waar Mr Tony Howell Thomas uit engeland keurde. De show was op een vrijdag – ook ons Wiske die 2 dagen voordien reeds gedekt werd diende diezelfde dag nog eens gedekt te worden – we hadden reeds afsproken met de familie Hanson dat we voor de dekking tegen 18 uur bij hen zouden zijn want we mochten normaal rond 15 uur de show verlaten.

In de ring waar de cockers zouden gekeurd worden begon men met het keuren van de terriers met als resultaat dat de keuring van de cockers pas rond 13u30 van start kon gaan – onze Chimney behaalde het CACIB/CAC (hoera – hoera) met als gevolg dat we niet op tijd naar huis konden zoals voorzien maar we dienden te bli jv en voor de BOB De dekking was dus ook een uurtje verlaat – het was voor ons een bijzonder hectische en vermoeiende dag maar we zijn ontzettend gelukkig met Chimney zijn CACIB en CAC in Nederland en ook de dekking verliep weerom prima – ik denk zeker dat ons Wiske op het goede moment gedekt is

Het nieuwe showjaar is prima ingezet.

Dan volgde de show in Hoogstraten waar Chimney 1 U behaalde in kampioensklasse .

Dan volgde de show in Wieze bij Aalst – Belgie waar Chimney een CAC behaalde onder keurmeester Mr.Deschuymere.uit Belgie.

Begin april was de show in Leiden (Nederland) waar Chimney het CACIB en CAC behaalde . We zijn ontzettend blij met deze tweede CAC op rij van dit jaar in Nederland voor Chimney; De keurmeester was Mevr. V.D. Veen- de Vos uit Nederland.

In april was er ook de Brabo-show in An twerpen – Belgie  waar Chimney weerom het CACIB en CAC behaalde.onder keurmeester – rasspecialist Mr. Guillamon uit Spanje

Dan volgde eind april de show in Genk waar Carlito het CAC behaalde en ook BOB werd onder rasspecialist Mr. Rudy Feyaerts uit Belgie.

April werd een maand om nooit te vergeten.

Op de show van de nederlandse spanielclub behaalde Chimney een 4e uitmuntend in de kampioensklasse onder keurmeester – rassspecialist Mr. van Soelen uit Nederland.  

Eind juni was er de CACIB-show van de KMSH in Brussel – het is de Belgian Winner show en belgische – qualificatieshow voor deelname aan de Cruftsshow in Engeland in 2008.

We hadden er Chimney en Wiske ingeschreven maar daar de vacht van Wiske nog niet in conditie was naar haar nest puppys ging alleen Chimney mee naar Brussels dogshow.

En met een zeer goed resultaat: Chimney behaalde het CACIB – kreeg ook de Belgian Winner titel – de qualificatie voor Crufts 2008 en werd ook beste van het ras en dat op de leeftijd van bijna 7 jaar. Het werd weerom een dag om nooit te vergeten.  

Daar onze dochter Heidi (die voor onze cockers zorgt wanneer we naar de shows zijn) een baby verwacht hebben we voor de resterende maanden van 2007 niet zoveel shows ingeschreven als we gewoon zijn te doen en ook zal er dan maar één van ons beiden naar de shows toekunnen .

Onze Flash (Trocadero’s Flashback) heeft zijn showdebuut gemaakt op de CAC-show in Leuven waar Mevr. Muller uit Zwitserland de engelse cockers keurde. Hij heeft het zeer goed gedaan voor zijn eerste keer – hij behaalde een 1 e veelbelovend en werd tevens beste puppy en mocht zodoende ook de puppy erering in.

Dan volgde de CACIB-show in Mechelen waar Mr. Verrees de engelse cockers keurde. Onze Chimney (Chimney-Sweer of Black Mirage) behaalde er het CACIB en ons Wiske (Trocadero’s Easterwish) – voor het eerst terug op show na haar nest puppys - behaalde er een 2e uitmuntend in de open klasse.

Dan volgde de CACIB-show in Rotterdam (Nederland) waar Mr Jakkel de engelse cocker spaniels keurde. Wiske behaalde een 3 e uitmuntend in een zeer grote open klasse en onze Flash behaalde een 2e uitmuntend ook in een zeer grote klasse.  

En op de CACIB/CAC – Winnershow 2007 te Amsterdam – Nederland waar Mr David Shields uit Engeland de engelse cocker spaniels keurde behaalde Chimney een 3e uitmuntend in de kampioensklasse met een zeer mooi keurverslag “Cobby black dog of good size – lovely head with a kind dark eye. Excellent dept of chest. Big well round ribs. Firm Topline. Very good reach of Line. Good width of quarters with a nice bent of stifle. Moved well.

Het laatst bijgewerkt op 30-03-18.