Nieuws

2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2012 2013 2014 2015

Nieuws 2010

Sinds gisteren heb ik een nieuwe pup in huis en ik zou allereerst Mevrouw Christine Diewald uit Morbach-Haag (Duitsland) bij deze hartelijk willen danken dat ik zo een mooie puppy (teefje) van haar heb mogen ontvangen.

Het is een dochter van onze reu “Chimney” en haar naam is “Albion’s Daffodil in Spring.”

Veertien dagen geleden zijn we haar gaan kiezen – het is een nest van 3 rode reutjes en 2 rode teefjes – en één van de mooiste nesten die ik ooit gezien heb – beide teefjes waren van tentoonstellingskwaliteit – Het andere teefje Daisy genaamd blijft bij Christine – en ook de reutjes waren allen bijzonder mooi – voor de geinteresseerden in een puppyreutje uit dit nest plaats ik graag bij deze een link met Christine’s webside.  

Hieronder enkele foto’s van de pups.

 

 

Onze Daffodil heeft net hetzelfde vrolijke karakter als haar vader Chimney met een steeds vrolijk kwispelende staart – ik vind ze van uiterlijk erg gelijken op haar grootmoeder “Innocent Pride of Black Mirage – multi Ch”  - laat ons hopen dat ze zal uitgroeien als haar evenbeeld.

Hieronder Daffodil’s afstamming: zoals U kan zien is het een terugfokken op de oude “Lochanza” lijnen. Ik ga de volgende dagen in mijn archief zoeken naar foto’s van enkele voorouders zodat U kan zien hoe mooi deze honden waren.

Op 9 december 2009 (een dag voor zijn 61 e verjaardag) is mijn echtgenoot Louis overleden na een kortstondige ziekte. Er zijn geen woorden voor om mijn verdriet te beschrijven.

38 jaar deelden we lief en leed tesamen.

We deelden ook dezelfde passie: onze cockertjes waarmee we bijna gans Europa hebben afgereisd naar de vele shows en je genoot ervan om te keuren op binnenlandse en buitenlandse tentoonstellingen. Je zou 28 november nog in Bramsche (Duitsland ) keuren maar dat kon helaas niet meer – enkele dagen tevoren werd je opgenomen in de kliniek. En toen is het snel bergafwaarts gegaan – we hebben zelfs niet echt bewust meer afscheid kunnen nemen van elkaar.

Onze liefde resulteerde in onze dochter Heidi en nu hebben we ook een kleindochtertje Rüya van bijna 2 jaar. Zij vraagt steeds naar “Pokke” – hoe moeten we het haar allemaal gaan uitleggen.

We missen je allen zeer erg – je familie en je vele vrienden.

Van harte dank Louis voor alles.

Ook van harte dank aan iedereen voor de blijken van deelneming – troostende woorden en steun.

Graag zou ik volgend liedje aan Louis willen opdragen.

“Because You Loved Me” van Celine Dion

Het laatst bijgewerkt op 12-09-17.